Οι Πολίτες ρωτούν.

Συχνές ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις μας.

 

Συνήθως οι ερωτήσεις που μας θέτουν οι φίλοι, είναι ήδη απαντημένες, μέσα από τα κείμενα που προσφέρουμε και από την σελίδα αυτή που φιλοξενεί τις συνήθεις ερωτήσεις που λαμβάνουμε και συχνά ανανεώνεται με νέες που έχουμε λάβει και τις έχουμε καταλλήλως ταξινομήσει.

 

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας, στο email: info@den.com.gr

Ερωτήσεις Πολιτών και Απαντήσεις της Δ.ΕΝ:

Με το που κάνω αποχή, μήπως έχω κάποιο νομικό πρόβλημα ;

Ο εκλογικός νόμος έχει κηρυχτεί 5 φορές παράνομος και μάλιστα και με τελεσίδικες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Στρασβούργου και παρόλα αυτά εδώ το καθεστώς και βάση της πάγιας τακτικής του συνεχίζει να τον επικαλείται, ενώ ξέρει πολύ καλά, ότι είναι παράνομος και αντισυνταγματικός και όποιος προσφύγει σωστά, ΔΕΝ θα έχει κανένα πρόβλημα (Άρθρο 93 παρ.4 του Συντάγματος)

Πρέπει επίσης, να ξέρετε ότι το όποιο Δίκαιο, ΔΕΝ μπορεί να παραβιάζει αυτό που λέμε Εθιμικό Δίκαιο (το Δίκαιο των Ανθρώπων), δηλαδή το Δίκαιο που είναι αποδεκτό από την κοινή γνώμη, αλλιώς τίθεται θέμα ακυρότητας …

Ο Πολίτης που ψηφίζει και με την προσέλευση του στην ψηφοφορία, νομιμοποιεί όλα τα εγκλήματα των προηγούμενων προδοσιών.

Η ψήφος δια Συντάγματος και νόμων, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική όπως λανθασμένα πιστεύουν ή σκοπίμως διακηρύττουν πολλοί, όταν συντρέχουν λόγοι Εθνικής προδοσίας.

Ο Πολίτης μπορεί να καταγγείλει και να καταδικάσει την προδοσία αυτή εγγράφως στην Δικαιοσύνη και άσχετα με το τι θα πράξει αυτή, … να επικαλεστεί το δικαίωμα του να εφαρμόσει το Συνταγματικό δικαίωμα-υποχρέωση που πηγάζει από το άρθρο 120 του Συντάγματος και ΝΟΜΙΜΩΣ να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ !!!

Μάλιστα, οποιοσδήποτε διανοηθεί να του αμφισβητήσει το δικαίωμα του αυτό, ή τον εκβιάσει να δεχτεί αποφάσεις που έχουν προέλευση το έγκλημα της Εθνικής προδοσίας, ο Πολίτης μπορεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τον εκβιαστή του για Εσχάτη προδοσία και εάν ΔΕΝ βρει ανταπόκριση και εάν τα εγκλήματα που διαπράττονται αφορούν εγκλήματα κατά της ζωής πολλών συμπολιτών του (σαν την γενοκτονία που συντελείται σήμερα),σύσσωμοι οι Πολίτες μπορούν να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τότε αίρονται αυτομάτως, όλες οι ασυλίες, όσων ισχυρίζονται ότι τις έχουν …

Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουν, ότι παρόλο στο ποινικό κάποιοι επικαλούνται παρανόμως την «ασυλία», τέτοια ΔΕΝ υπάρχει στο Αστικό Δίκαιο και συνεπώς κάθε Πολίτης μπορεί να απαιτεί συνεχώς αποζημιώσεις από τους εξουσιαστές, για διαφόρους λόγους και μέχρι την οριστική φτωχοποίηση τους και ακόμη παραπέρα … !!!

Τι θα γίνει θα πηγαίνουμε συνεχώς και συνεχώς σε εκλογές ; Είστε σίγουροι ότι η Χώρα αντέχει όλα αυτά που προτείνετε ;

Αρχικά θα πρέπει να τονιστεί κάτι που ίσως οι Έλληνες Πολίτες ΔΕΝ το γνωρίζουν στο βάθος που θα έπρεπε … Ένας πολιτικός φορέας υποχρεούται ΠΑΝΤΑ να πράττει πάντοτε υπέρ των Πολιτών και της Ελλάδος. Τα αρχικά ιδρυτικά μέλη του «Δ.ΕΝ.», έχοντας προσφύγει στην Δικαιοσύνη από το 2012 και μην βρίσκοντας έναν υπάρχον πολιτικό φορέα που να στηρίζει πολιτικά τον αγώνα των Ελλήνων, αποφάσισαν μετά όλο αυτό τον καιρό αναζήτησης, ότι αυτό ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει έτσι και θα πρέπει εκ’ των πραγμάτων οι ίδιοι οι Πολίτες να πάρουν την τύχη και την τύχη των παιδιών τους στα χέρια τους, μακριά από τάχα και δήθεν «σωτήρες», που ΔΕΝ έπραξαν ποτέ τίποτα, παρά μόνον πράγματα για την προβολή και το προσωπικό συμφέρον τους.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση του «Δ.ΕΝ.» να πράξει προς όφελος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Συνεπώς και σε αντίθεση με τα όσα κόμματα διεκδικούν σήμερα την ψήφο των Ελλήνων και ΔΕΝ έχουν πράξει τα όσα όφειλαν, το «Δ.ΕΝ.» πρώτα κάνει τα όσα οφείλει και έπειτα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την ψήφο του Λαού…

Από την άλλη μεριά ο Λαός, πρέπει να καταλάβει ότι είναι ο διαχρονικά ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ (όπως άλλωστε ορίζεται και στο Σύνταγμα) και δίνει την όποια παροδική «εξουσία», που όμως εάν κάποιοι την σφετεριστούν όπως γίνεται σήμερα, ο Λαός σαν κυρίαρχος, οφείλει να αντισταθεί και αυτό ορίζεται και Συνταγματικά βάση του Άρθρου 120.

Η αποχή εάν είναι μεγάλη και περάσει το 50%, αλλάζει τα πάντα και στέλνει όλο το πολιτικό προσωπικό αρχικά στα σπίτια του και μετά στον Εισαγγελέα, ενώ λύνει ταυτόχρονα και τα δεσμευμένα από αυτό χέρια της Δικαιοσύνης να πράξει, χωρίς να φοβάται ή να χειραγωγείται όπως συμβαίνει σήμερα !!!

Πόσο μάλλον εάν πολιτικά και νομικά στηρίζεται από κάποιο πολιτικό φορέα που θα προσφύγει και νομικώς …!!!

Για απαντήστε την απλή ερώτηση εργασίας, εάν δηλαδή, υπάρξει μια υπερ-κυβέρνηση μετά τις εκλογές με 49% και απέναντι της έχει μια αποχή 51% που την στηρίζει μια πολιτική δύναμη, νομίμως και βάση του Συνταγματικού άρθρου 120 … !!! ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση αυτή να νομιμοποιηθεί και ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση κανένας Δικαστής να εκβιαστεί ή να χειραγωγηθεί από αυτή την κυβέρνηση, αρκεί οι Πολίτες που έχουν κάνει αποχή να είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ως Κυρίαρχοι, ότι θα πάρουν πίσω την εξουσία …

Συνεπώς, η ερώτηση στα ερωτήματα σας είναι … «Είμαι Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης όπως ορίζομαι στο Σύνταγμα και απαιτώ την εξουσία πίσω και μακριά από όσους την σφετερίστηκαν μέχρι σήμερα ή όχι …??? Θέλω εγώ να καθορίσω το μέλλον μου και το μέλλον των παιδιών μου ή πάλι θα δώσω στήριξη σε αυτούς που πρόδωσαν την Χώρα μου?»

Και γιατί να μας εμπιστευτείτε είναι η επόμενη σοβαρή ερώτηση που κάνουν κάποιοι … Λοιπόν, απλά ΔΕΝ θέλουμε να μας εμπιστευτείτε τυφλά και ούτε μπορούμε να δώσουμε ψεύτικες υποσχέσεις, απλά μπορείτε να δείτε ποιοι ήμαστε – απλοί καθημερινοί άνθρωποι, όπως και εσείς-, δείτε την Ιδρυτική Διακήρυξη και το πρωτοποριακό Καταστατικό μας, διαπιστώστε ότι κανείς μας ΔΕΝ μπορεί να κατέχει την οποιαδήποτε μη ανακλητή θέση/εξουσία ή εκπροσώπηση, οι διαδικασίες και οι αποφάσεις προέρχονται μόνον από ανοιχτούς Δημοκρατικούς διαλόγους και όλοι συμμετέχουμε υπεύθυνα για την απαλλαγή του καθεστώτος, όπως και για την εδραίωση του αύριο, χωρίς τους γνωστούς παλαιοκομματικούς «σωτήρες», χωρίς τάχα «Εθνοπατέρες», μόνον καθημερινοί Πολίτες που ανησυχούν για τον τόπο τους και προπάντων είναι αποφασισμένοι … Μπορείτε να δείτε το «Δ.ΕΝ.», σαν μια πρόσκληση αντίστασης και ανένδοτου αγώνα όλων των Ελλήνων, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, που απαιτεί την συμμετοχή και την ενσυνείδητη εργασία όλων μας …

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ … !!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ ….. ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ … !!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ» … ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ !!!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ «ΒΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ….

Στο «Δ.ΕΝ.», όλοι οι Πολίτες έχουν λόγο και εμπιστεύονται σαν ανακλητούς εκπροσώπους τους, προκειμένου αυτοί να εκτελέσουν την συλλογική απόφαση, όχι τα γνωστά πολιτικά «κοράκια» που κοιτούν μόνον την τσέπη τους, αλλά καθημερινούς και απλούς συμπολίτες τους που μπορούν να τους καταλάβουν και να αγωνιστούν για αυτούς, μια που ο αγώνας τους, είναι και αγώνας των Πολιτών. Ειδικά στο «Δ.ΕΝ.» κανείς ΔΕΝ είναι αναντικατάστατος και κανείς ΔΕΝ μπορεί να βάλει το χέρι στο ταμείο, μια που ειδικά για τον έλεγχο των προσώπων και των οικονομικών έχουν εισαχτεί τελείως πρωτοποριακές και διαφανέστατες διαδικασίες …

Επιπροσθέτως το «Δ.ΕΝ.», θα διαθέτει και την «Ελευθερία», ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που θα παρέχει λύσεις (και νομικές) σε θέματα που απασχολούν μεγάλες μερίδες ανθρώπων και συνεχή ενημέρωση. Διότι το  «Δ.ΕΝ.», όπως είπαμε ΔΕΝ σας θυμάται μόνον στις εκλογές … Είναι από Πολίτες για Πολίτες και είναι συνεχώς δίπλα σας, όπου μπορεί …

Η Ζωή δεν αλλάζει από πάνω, από τα κάτω αλλάζει !!!

Πως θα προλάβετε να ανατρέψετε αυτή την κατάσταση εδώ που έχει φτάσει ;

Αρχικά θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό, ότι θα πρέπει να πέσει το καθεστώς και αυτό ΔΕΝ πέφτει με την συμμετοχή σε καθεστωτικές εκλογές, που οι εκλογείς τάχα πάνε να εκφράσουν την ελεύθερη γνώμη τους, μια γνώμη που όμως κάθε τι άλλο είναι από ελεύθερη και είναι «προϊόν» πολιτικής εξαπάτησης και συγκάλυψης της Εθνικής προδοσίας από τα συστημικά ΜΜΕ. Γιατί εάν ο Λαός πραγματικά ήξερε θα τους είχε σχολάσει όλους … !!!

Φυσικά το «Δ.ΕΝ.», σε μια τέτοια περίπτωση, έχει έτοιμες προτάσεις για τα πάντα, προτάσεις που όμως θα πρέπει πρώτα να συζητηθούν και να οριστικοποιηθούν στο Ιδρυτικό συνέδριο, πριν δοθούν σαν «γραμμές» του κινήματος …

Εάν λοιπόν, οι εξελίξεις μας προλάβουν και το καθεστώς πέσει με την αποχή των Πολιτών, το «Δ.ΕΝ.», θα επιδιώξει την συνδιαμόρφωση του μέλλοντος των Ελλήνων, μέσω καθαρών δημοψηφισμάτων, όπου μια σειρά τεκμηριωμένες προτάσεις θα τεθούν στους Πολίτες, προκειμένου πραγματικά Ελεύθεροι να αποφασίσουν για όλα, με αληθινές διαδικασίες συμμετοχικής Δημοκρατίας …

Μάλιστα, οι άμεσες λύσεις που θα προταθούν σε μια τέτοια περίπτωση, έχουν σχεδιαστεί να μην επηρεάζονται από την αγνωσία των σημερινών πραγματικών οικονομικών στοιχείων της Χώρας … (βλ. Επόμενη ερώτηση).

Εγώ πνίγομαι στα χρέη και μεθαύριο μου παίρνουν το σπίτι. Πως είναι δυνατόν να μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς ;

Για τέτοιες και για άλλες περιπτώσεις έχουμε φτιάξει την «Ελευθερία», ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό παροχής κοινωνικών, ενημερωτικών και νομικών υπηρεσιών. Ειδικά, για τα θέματα που αφορούν τις τράπεζες η παρεχόμενη νομική κάλυψη (μέσω ομαδικής αγωγής) και η προστασία, στους αποφασισμένους Πολίτες που προσφεύγουν έγκαιρα (πριν την διαταγή πληρωμής) είναι στο 100%.

Ποιο είναι το πρόγραμμα του κόμματος σας ;

Εδώ και πάλι το «Δ.ΕΝ.» σας απαντά με ειλικρίνεια. ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει αυτή τη στιγμή λεπτομερές και κοστολογημένο πρόγραμμα, γιατί τα στοιχεία που είναι στη διάθεση του Έλληνα πολίτη γενικότερα, ΔΕΝ είναι ακριβή.

Σαφώς και υπάρχει ένα γενικότερο πλαίσιο αρχών και θέσεων με επίκεντρο την Ελευθερία της Πατρίδας μας από τα δεσμά του μνημονιακού βρόγχου, αλλά οι λεπτομέρειες  στα επιμέρους ζητήματα, είναι θέμα συναπόφασης των μελών του, όταν συνέλθουν σε σώμα. Με δημοκρατικές συμμετοχικές διαδικασίες, ισότιμα και πάντα με διαφάνεια .

Εκείνο που πραγματικά προβληματίζει, είναι το θράσος και ψεύδος που έχουν τα κόμματα εκείνα, που ανακοινώνουν «προγράμματα», όταν τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία της Ελλάδος εδώ και καιρό ΔΕΝ είναι γνωστά !!! Το κεντρικό λογιστήριο ΔΕΝ ξέρει ακριβώς τι εισπράττουμε και τι χρωστάμε, η ΕΛ.ΣΤΑΤ. έχει δώσει ψευδή στοιχεία, ένα διπλό Swap του Σημίτη αξίας 5 Δις. ευρώ, που αγνοείτο η τύχη του από το 2002, επανεμφανίστηκε πρόσφατα ως δια «μαγείας» και είχε φτάσει στο εκπληκτικό ποσό των 21 Δις , το πόσα χρωστάν οι τράπεζες στο δημόσιο ΔΕΝ το ξέρει κανείς, το πόσα έχουμε παρανόμως οι Πολίτες «φορτωθεί» να πληρώσουμε για τις τράπεζες ΔΕΝ το ξέρει κανείς, ισολογισμοί ΔΕΝ υπάρχουν σε ασφαλιστικά ταμεία κ.τ.λ. … και κάποιοι θρασύτατοι και ψηφοκάπηλοι, μιλούν για «προγράμματα» ! ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;

Ήμουν σε άλλο πολιτικό φορέα. Μπορώ να γίνω μέλος στη Δ.ΕΝ. ;

Θα πρέπει να αποχωρήσετε από τον προηγούμενο φορέα σας και να εγγραφείτε στο «Δ.ΕΝ.», ενημερώνοντας κατά την εγγραφή σας ότι πλέον ΔΕΝ ανήκετε σε άλλο κόμμα.

Τι περιορισμοί και τι υποχρεώσεις υπάρχουν για τα μέλη ;

Ότι κατά περίπτωση αναγράφεται στο καταστατικό και στην ειδική δήλωση κάποιων κατηγοριών μελών (βλ. εισαγωγή)

Μπορώ να είμαι απλός εθελοντής ;

Σαν μέλος, υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που μπορείς να αναλάβεις εθελοντικά. Σαν μη-μέλος, μπορείς να είσαι «φίλος» του κινήματος και να βοηθάς, όταν υπάρχουν ανάγκες.

Πόσα μέλη πρέπει να συγκεντρωθούν στην περιοχή μου, ώστε να δημιουργηθεί Συντονιστικό Όργανο ;

Τουλάχιστον 7, όπως ορίζει και το καταστατικό και προκειμένου να ανοίξουν τοπικά γραφεία, τόσα όσα να μπορούν να συντηρούν το γραφείο … Το  «Δ.ΕΝ.», έχει ξεκαθαρίσει, ότι ΔΕΝ δέχεται τους «γνωστούς» χορηγούς που ανταλλάσουν το χρήμα τους με τις μελλοντικές αποφάσεις … Συνεπώς, στηρίζεται αποκλειστικά από συνδρομές και ονομαστικές δωρεές απλών Πολιτών και συναγωνιστών και όλα αυτά εν’ πλήρη διαφάνεια, μια και όλα τα οικονομικά στοιχεία θα βρίσκονται στον ιστότοπο του «Δ.ΕΝ.», ορατά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τι είναι η Ελευθερία και που αποσκοπεί ;

Η «Ελευθερία» είναι ένας μη-κερδοσκοπικός φορέας για την διεκδίκηση του Δικαίου και των Ανθρωπίνων Αξιών. Μέλος της μπορεί να γίνει κάθε Πολίτης (ανεξαρτήτως πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων) που πραγματικά νοιάζεται και ανησυχεί, για τα όσα αγαπάει και τον απασχολούν, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Σήμερα, που η επίθεση που δεχόμαστε είναι Νομική και Οικονομική, ενώ τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι Αξίες έχουν δυστυχώς κυριολεκτικά κουρελιαστεί, η ανάγκη ενός φορέα σαν την «Ελευθερία» είναι τόσο επιτακτική όσο ποτέ. Η ανάγκη λύσεων είναι ζωτικής σημασίας και αυτό ακριβώς προσφέρει η «Ελευθερία» στα μέλη της. Οφείλουμε να απαντήσουμε στις εχθρικές επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά, με τα ίδια «όπλα» που το καθεστώς μας επιτίθεται. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να εκτραπούμε ακούγοντας τις «Κασσάνδρες» που ευαγγελίζονται την ένοπλη επίλυση των διαφορών, διότι έτσι μας παρασύρουν στο τερέν της βίας και της εκτροπής, που αδιαμφισβήτητα είναι το τερέν του καθεστώτος.

Εδώ θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε ατομικό επίπεδο, οι νομικές και οικονομικές επιθέσεις που δεχόμαστε ΔΕΝ μπορούν να αναχαιτιστούν. Ως γνωστόν, οι ατομικές προσφυγές στην Δικαιοσύνη ΔΕΝ έχουν σχεδόν καμία τύχη. Η ορθή λύση περνά μόνον από συλλογικές διεκδικήσεις και με τα σωστά πάντα δικόγραφα.

Η «Ελευθερία», εκτός από τα προαναφερόμενα, διαθέτει το “ισχυρότερο όπλο” που είναι η πολιτική στήριξη στα δικόγραφα της, μέσω του πολιτικού φορέα: «Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών». Δηλαδή ενός Ν.Π.Δ.Δ. αποφασισμένων Πολιτών, προκειμένου η «μάχη» για το δίκαιο να είναι επί ίσοις όροις με το ανάλγητο καθεστώς.

Η «Ελευθερία» είναι πραγματικά ο φορέας της γνώσης, της πράξης και της λύσης, για όλα τα θέματα που σήμερα ταλαιπωρούν τον Πολίτη. Είναι ο φορέας που μπορεί ουσιαστικά να χαράξει τον δρόμο για την ανάκτηση του Δικαίου και των χαμένων Ανθρωπίνων Αξιών.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ  !!!

Πως μπορώ να συμμετάσχω στις ομαδικές δράσεις της Ελευθερίας ;

Σε κάθε ομαδική δράση της «Ελευθερίας» υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πώς κάποιος Πολίτης μπορεί να συμμετάσχει. Επιλέξτε το θέμα που σας άφορα και ενημερωθείτε αναλυτικά.

Είμαι στον νόμο Κατσέλη, μπορώ να συμμετάσχω στις ενέργειες τις Ελευθερίας ;

Βεβαίως και μπορείτε, αλλά καλό θα ήταν με την συμμετοχή σας στις ενέργειες της «Ελευθερίας» να παραιτηθείτε από τον νόμο Κατσέλη, μια και αυτός ουσιαστικά ΔΕΝ παρέχει προστασία, οριστική διαγραφή των δανείων και αποζημίωση. Βλέπε … Το κρυφό μυστικό του αθέμιτου πλουτισμού των «τραπεζικών» δικηγόρων.

Έχω αποδεχτεί την πρόταση της τράπεζας ως συνεργάσιμος δανειολήπτης, μπορώ να συμμετάσχω στις ενέργειες της Ελευθερίας ;

Βεβαίως, αρκεί από την στιγμή της εντάξεως σας στις ενέργειες της «Ελευθερίας», να ακολουθείτε πιστά τις εντολές των δικηγόρων μας και να μην κάνετε αυθαίρετες κινήσεις.

Ο «συνεργάσιμος» δανειολήπτης (Ν. 4224/2013) έγινε ουσιαστικά για ένα απλό λόγο και πιο συγκεκριμένα για την κάλυψη της ανομίας των ίδιων των τραπεζών. Έτσι, όταν στο πρώτο μνημόνιο οι τράπεζες ελέγχθηκαν υποχρεωτικά από την Blackrock για την φερεγγυότητα τους και τον τρόπο που χορηγούσαν τα δάνεια, βρέθηκαν όλες αφερέγγυες, ενώ ο τρόπος που χορηγούσαν τα δάνεια ήταν παράνομος, μια και ΔΕΝ είχαν τότε όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία σήμερα ζητούν με το πρόσχημα του «συνεργάσιμου» δανειολήπτη, προκειμένου να καλύψουν την ανομία και την απάτη τους.

Συνεπώς, όποιος θεωρεί ότι σαν «συνεργάσιμος» δανειολήπτης θα έχει καλύτερη συμπεριφορά από της τράπεζες, πλανιέται πλάνη οικτράν !!! Το μόνο που κάνει είναι να νομιμοποιεί τις ανομίες και την απάτη των τραπεζών. Άρα, το θέμα ΔΕΝ είναι ο «συνεργάσιμος» δανειολήπτης, αλλά ο «συνεργάσιμος»  απατεώνας που λέγεται τράπεζα … !!!

?
 Διαβούλευση Πολιτών  
?
  Περιοχή Ενεργών Μελών  
?
  Περιοχή Δικογραφιών