Συμμετοχή στη μήνυση κατά των Τραπεζών


Οι άνθρωποι που Δ.ΕΝ πράττουν το Εθνικό τους καθήκον μόνο ως

φαύλοι λογίζονται 

 

Εσείς που επί 6 χρόνια τώρα αποσβολωμένοι, κοιτάτε γύρω σας και Δ.ΕΝ καταλάβατε από που ήρθε η καταιγίδα,
που θέλετε να γίνει η Πατρίδα σας εκείνη που ξέρατε και θυμάστε όπως όλος ο κόσμος παγκόσμια την ήξερε και την σεβόταν,
που <<Δ.ΕΝ τα φάγατε μαζί>> με αυτούς που τα έφαγαν και οργιστήκατε γι αυτό όταν σας το είπαν κατάμουτρα,
που θέλετε να μάθετε ποιοί τα έφαγαν και θα τα πληρώνετε εσείς τα παιδιά και τα εγγόνια σας,
που σας βαστάει όρθιους ακόμα η αξιοπρέπεια σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ,
που καταφέρατε και έχετε ακόμα καθαρή σκέψη μετά από τόνους τηλεοπτικής, έγγραφης και ακουστικής προπαγάνδας,
που έχετε δικαιολογημένο θυμό, αφού μεθοδευμένα σας έστρεψαν τον έναν κατά του άλλου και όλους κατά όλων,
που χάσατε τα παιδιά σας στην ξενητιά,
που προδοθήκατε από λόγια και αποκόμματα που το σύστημα έφτιαξε για να σας πλανέψει,
που προσπάθησαν να σας κάνουν να πιστέψετε οτι <<όλοι ίδιοι είναι>> και οτι Δ.ΕΝ υπάρχει ελπίδα από πουθενά ενώ Δ.ΕΝ έχετε να χάσετε τίποτα άλλο πια.

Κ Α Λ Ε Ι Σ Τ Ε

Να ΕΝΩΘΕΙΤΕ με εμάς, τους απλούς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
να ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και να ΣΤΑΘΕΙΤΕ στα πόδια σας,
να ΚΑΝΕΤΕ χρήση των δικαιωμάτων σας που πηγάζουν από το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας τα οποία ΠΟΤΕ Δ.ΕΝ χρησιμοποιήσατε
να ΜΑΘΕΤΕ ποιά είναι η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ που οδηγούν στην γενοκτονία μας σαν λαού και αφανισμού της Πατρίδας μας από τον παγκόσμιο χάρτη, αλλά και άλλων λαών που ακολουθούν,
να ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ στην καρδιά της την ρομφαία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ με μας την ΜΗΝΥΣΗ που καταθέσαμε στις
25-11-2016 κατά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και των δύο Διοικητών της Τραπέζης της Ελλάδος. Μέσα σε αυτήν υπάρχει το αποδεικτικό υλικό σε πλήρη ανάπτυξη και πλήρη νομική τεκμηρίωση, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αυτά που έχετε ακούσει αποσπασματικά από πολλές και διαφορετικές πηγές έξι χρόνια τώρα, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ Δ.ΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ


ΜΑΖΙ
με τους πρώτους εικοσιεπτά (27) έτσι ώστε να γίνουμε ΠΟΛΛΟΙ που θα <<πνίξουμε>> τις Εισαγγελίες της Χώρας και ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.


ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

<<με τον καιρό να ναι κόντρα, είναι τιμή να πετάς>>  Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ.

 

Συμμετοχή στην Ομαδική Μήνυση κατά των Τραπεζών

 

Για να συμμετάσχετε στην ομαδική μήνυση, θα πρέπει αρχικά να εγγραφείτε ως μέλη της Δ.ΕΝ.
συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής 
που θα βρείτε πατώντας εδώ :

 


Η παρούσα αίτηση ΔΕΝ αφορά υπάρχοντα μέλη, αλλά μόνο νέα.
Τα υπάρχοντα μέλη συνεννοούνται με την Γραμματεία κατ 
ευθείαν.

 

Περιεχόμενο Μηνύσεως


Σημαντικές πληροφορίες:

Η υποβολή της ανωτέρω μήνυσης μέσω του πολιτικού φορέα Δ.ΕΝ, σε συνεργασία με το νομικό του τμήμα, θα κατατεθεί σε ομάδες των 50 ατόμων χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση πέραν της ετησίας συνδρομής που απαιτείται για την ομαλή και διαφανή λειτουργία του, όπως αναφέρεται στο καταστατικό του (άρθρο 6 παρ. Β4). Το ίδιο ισχύει και για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη.

Οι πολίτες που επιθυμούν μόνοι τους να καταθέσουν τη μήνυση και χωρίς συμμετοχή της Δ.ΕΝ μπορούν να την ζητήσουν από την Γραμματεία και να την καταθέσουν σε οποιαδήποτε Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Χώρας αφού πρώτα προσθέσουν: «να συσχετιστεί με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 2526 / 12.12.2016  δικογραφία της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παραστεί και ως Πολιτικός Ενάγων με αίτημα αποζημίωσης ηθικής βλάβης τότε και μόνο τότε, απαιτείται δικαστικό παράβολο της τάξεως των 40 Ευρώ. (όπως αυτό τροποποιήθηκε – μειώθηκε, με τον Νόμο 4446/2016). 


Μετά την ολοκλήρωση της Εγγραφής – Συμμετοχής:

Αφού ολοκληρώσετε πλήρως την διαδικασία εγγραφής – συμμετοχής, θα σας αποσταλεί από την Γραμματεία του φορέα μας, ενημερωτικό email, που θα περιλαμβάνει τους κωδικούς πρόσβασης για τις ειδικές – αποκλειστικές περιοχές ενημέρωσης, που έχουμε δημιουργήσει στην παρούσα ιστοσελίδα, για τα Ενεργά Μέλη και τους Συμμετέχοντες στα Δικόγραφα.

Θα λάβετε επίσης τον αριθμό μητρώου μέλους που πλέον θα διαθέτετε, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται εντός των κωδικών εισόδου και θα σας υποδεικνύεται σχετικά.

Τους κωδικούς πρόσβασης: όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password), τους χρησιμοποιείτε στα αντίστοιχα πεδία, προκειμένου να συνδεθείτε στην περιοχή Ενεργών Μελών, που θα βρείτε στο υποσέλιδο της παρούσης σελίδας στο σημείο: (Σύνδεση Ενεργών Μελών), ή   

Σύνδεση εδώ


Με αυτό τον τρόπο, εισέρχεστε στις ειδικές – αποκλειστικές μόνο για τα μέλη περιοχές – , προκειμένου αφενός να διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων , η ειδική ενημέρωση που απαιτείται σχετικά με την πορεία των Δικογράφων, η πρόσβασή στα πρακτικά των συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων, αλλά και των οικονομικών στοιχείων του Φορέα (όπως αυτό προβλέπεται στο καταστατικό στο άρθρο 6 παρ. 5) και αφετέρου η λήψη των απαραίτητων εγγράφων που σχετίζονται με τις Δικογραφίες και απαιτείται η συμπλήρωσή τους από εσάς. Ακόμη θα βρείτε χρήσιμο ενημερωτικό υλικό και την βιβλιοθήκη των μελών, με σχετικά θέματα.

 

moympi-eisodou

 


Σχετικό ηχητικό:

H Εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ Ελευθερία, Ελένη Μπεκύρη, στον Κώστα Ουίλς 27 11 2016

?
 Διαβούλευση Πολιτών  
?
  Περιοχή Ενεργών Μελών  
?
  Ελευθερία