Η Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών, ενημερώνει τα μέλη που συμμετέχουν στην ομαδική μήνυση κατά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και των διατελεσάντων Διοικητών της Τραπέζης της Ελλάδος, ότι η διαδικασία αντικατάστασης των εξουσιοδοτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 22/4/2017. Οι νέες εξουσιοδοτήσεις έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε όσους διέθεταν), ενώ στους υπόλοιπους που ΔΕΝ διέθεταν ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής, απεστάλησαν ταχυδρομικώς μέσω ΕΛΤΑ στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει στο Φορέα.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη που συμμετέχουν στην ομαδική μήνυση, να ελέγξουν την παραλαβή της νέας εξουσιοδότησης και να την αποστείλουν ΑΜΕΣΑ, ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ μέσω ΕΛΤΑ (κατά προτίμηση), στην διεύθυνση που αναγράφεται στη σχετική επιστολή και είναι:

Αρτάκης 109 Ν. Σμύρνη, ΤΚ 171 24, υπόψιν του ορισμένου από τον πολιτικό φορέα αρμοδίου, κ. Ανδριτσόπουλου Φώτιου,

Στην περίπτωση που ΔΕΝ βρίσκετε την σχετική αλληλογραφία, μπορείτε να κατεβάσετε την εξουσιοδότηση από εδώ:


Η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο. Καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας αντικατάστασης των εξουσιοδοτήσεων, η οποία προέκυψε λόγω του απρόσμενου χαμού του εξουσιοδοτούμενου (Ιωάννη Μασσέλου), ορίζεται η 20η Μαϊου 2017. Μέχρι τότε στην διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν και νέα μέλη που ΔΕΝ είχαν δηλώσει συμμετοχή στην πρώτη κατάθεση ομαδικής μήνυσης και μπορούν να συμπεριληφθούν, αφού στείλουν την εξουσιοδότηση που μπορούν να κατεβάσουν στον ως άνω σύνδεσμο και εφόσον ΔΕΝ έχουν εκκρεμότητες με το μητρώο τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για οποιοδήποτε θέμα σχετιζόμενο με την συμμετοχή τους στην ομαδική μήνυση, στα τηλέφωνα:  697 473 2189 και 697 747 6664 

Όσες δηλώσεις αποσταλούν εκπρόθεσμα, θα συμπεριληφθούν στην επόμενη κατάθεση ομαδικής μηνύσεως, η οποία θα εκκινηθεί αμέσως μετά την κατάθεση της πρώτης.

 

 

Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών
Αρτάκης 109, Ν.Σμύρνη, Τ.Κ 17124

 

Print Friendly, PDF & Email