Ο Νυν υπουργός Δικαιοσύνης Κύριος Σταύρος Κοντονής, πληροφορούμαστε ότι κουνάει απειλητικά το δάχτυλο στους Συμβολαιογράφους.

Πιέζει ώστε να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί το ταχύτερο, ώστε να αποφύγουμε μια νέα «σωτήρια ανακεφαλαιοποίηση» για τα …τραπεζικά Ιδρύματα και για να «αξιολογηθούμε» ευμενώς από τους «εταίρους» μας.

Προβάλει ως «ηθικό επιχείρημα», την απρόβλεπτη εξέλιξη των οικονομικών συνθηκών της Χώρας και την αναγκαιότητα επιστροφής στον δρόμο της «αρετής» και της «ανάπτυξης» (;;;).

Η γνωστή καραμέλα που έλιωσε άπειρες φορές , αφού πολλοί την χρησιμοποίησαν διαχρονικά.

Το «ηθικό τους επιχείρημα», αφορά πάντα τις τράπεζες, μα ποτέ τους πολίτες, αφού γι αυτούς οι τράπεζες είναι το κράτος, ενώ οι Πολίτες μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν ή να μεταναστεύσουν…

Το βέβαιο είναι ότι τα «ηθικά τους επιχειρήματα», μεταβάλλονται ανάλογα με την θέση που κατέχουν κάθε φορά.
Όταν ο επικαλούμενος είναι στην αντιπολίτευση, τα «καταγγέλλει μετά βδελυγμίας», όταν είναι στην κυβέρνηση, τα μεταμορφώνει σε… «αναγκαία καλά».

Η Υποκρισία και η ξεδιαντροπιά, ΔΕΝ έχει μέτρο για αυτούς.

Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους Πολίτες ,ποντάροντας στην κοντή τους μνήμη.

Να τους την φρεσκάρουμε λοιπόν…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι έλεγε ο κύριος Κοντονής σε εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη στις 12-11-2012, όταν ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυπτε με στοιχεία μέσω ΦΕΚ, την απάτη που στήθηκε από τράπεζες και πολιτικούς, εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

 

 

Υ.Γ : Ακόμα περιμένουμε στη βουλή την επίκαιρη επερώτηση που είχαν ως σημαία για να αποδείξουν την τότε αντίθεση τους οριζοντίως και καθέτως.

Μόνο που οριζοντιώθηκαν οι Έλληνες, ένω Καθετοποιήθηκε η υποταγή του πολιτικού προσωπικού της Χώρας, σε ξένα συμφέροντα.

 

den-logo

 

Print Friendly, PDF & Email