Μετά την επιβεβαιωμένη ύπαρξη κρουσμάτων παράνομης και καταχρηστικής συμπεριφοράς από την Εθνική τράπεζα, φυσικά για λογαριασμό του καθεστώτος, ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους μας για τα ακόλουθα:

  • Τουλάχιστον δυο μέλη μας που ήθελαν να καταθέσουν τις συνδρομές τους στην Εθνική τράπεζα, ήρθαν αντιμέτωποι με την άρνηση της να δεχτεί τις καταθέσεις τους, με το πρόσχημα ότι οι λογαριασμοί των πολιτικών φορέων ΔΗΘΕΝ έχουν «φραγή» και ως εκ’ τούτου οι καταθέσεις σε πολιτικούς φορείς ΔΕΝ γίνονται δεκτές !!! Φυσικά για την παράνομη, καταχρηστική και αντισυνταγματική αυτή συμπεριφορά η Δ.ΕΝ. και η Ελευθερία είναι ήδη στην διαδικασία που προβλέπεται κατά Νόμον.
  • Υπενθυμίζεται ότι βάση του Νόμου 4304/2014, ο καταθέτης σε πολιτικό φορέα, καταθέτει ονομαστικά με την ταυτότητα του και ίσως θα πρέπει να δηλώσει στην τράπεζα ότι δεν ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες (άρθρο 5 παρ.6):

 

yposimiosi1

 

Ότι άλλο ζητηθεί από την τράπεζα σίγουρα είναι εκ’ του πονηρού, σαν την «Φραγή» που η τράπεζα προφασίζεται προκειμένου να δημιουργήσει οικονομική αδυναμία στον φορέα, διότι πλέον έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ καταλάβει ότι η «Βασιλεία» τους, καθώς  και της «Αυλής» τους έχει ήδη λάβει τέλος !!!

  • Σε περίπτωση που μέλος μας θελήσει να καταθέσει χρήματα υπέρ της Δ.ΕΝ. και η τράπεζα του αρνηθεί παρανόμως να κάνει δεκτή την κατάθεση του, θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στον διευθυντή της τράπεζας και γραπτώς να λάβει γνώση βάση ποιου νόμου η τράπεζα αρνείται την κατάθεση. Τόσο το αίτημα για ενημέρωση, όσο και η απάντηση της τράπεζας πρέπει να γίνονται ΕΓΓΡΑΦΩΣ και βάση των δικαιωμάτων των Πολιτών, που έχουμε ήδη αναρτήσει στο σχετικό άρθρο μας:  https://den.com.gr/mathe-ta-diakaiomata-sou/.
  • Τονίζεται ότι η άρνηση του διευθυντή να απαντήσει γραπτώς στο μέλος μας, για το ποιός είναι ο νόμος που απαγορεύει την κατάθεση χρημάτων σε πολιτικό φορέα, επισύρει ποινικές και αστικές ευθύνες κατά του διευθυντή, αλλά και κατά της τράπεζας και το μέλος μπορεί να ζητήσει την σύλληψη του διευθυντή ή όποιου άλλου υπευθύνου.

 

Παρακαλούμε πολύ, όποιο μέλος μας συναντήσει τέτοια προβλήματα να επικοινωνεί άμεσα με τον Γ. Γραμματέα της Ελευθερίας, κ. Μασσέλο Ιωάννη στο 21.21.05.47.05 ή στο 694.99.07.999.

Print Friendly, PDF & Email