Ανακοίνωση

Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2016

Κατόπιν συνεδριάσεως του εναπομείναντος Διοικητικού Συμβουλίου (όπως αυτό προέκυψε μετά τις εξελίξεις από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους) και της συμμετοχής μελών του πολιτικού φορέα, που ανταποκρίθηκαν στην από 24 Σεπτεμβρίου πρόσκληση συμμετοχής για την στελέχωση των Διοικητικών και των Οργανωτικών δομών του και πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά γραφεία του (Αρτάκης 109 Ν, Σμύρνη), εχθές 8 Νοεμβρίου 2016, συναποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

1ον) Η διάρθρωση του νέου προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει ως αποστολή να οδηγήσει τον πολιτικό φορέα στο Ιδρυτικό του Συνέδριο και να θέσει σε εφαρμογή τις απαιτούμενες οργανωτικές δομές για το σκοπό αυτό, είναι η εξής:

1. ΚΑΛΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  3. ΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  4. ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  5. ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΑΜΙΑΣ
  6. ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΜΕΛΟΣ
  7. ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΜΕΛΟΣ
  8. ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΟΣ
  9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΜΕΛΟΣ
  10. ΠΙΠΙΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΜΕΛΟΣ
  11. ΡΑΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΜΕΛΟΣ

2ον) Η ομόφωνη έγκριση κατ αρχήν, του προτεινόμενου από τον Αναπληρωτή Γραμματέα, οργανογράμματος λειτουργίας των δομών του φορέα, με τις αναγκαίες προσθήκες που προτάθηκαν με εισήγηση του Προέδρου (Νομική τεκμηρίωση) και του αναπληρωτή Γραμματέα (προσθήκη επιτροπής Δεοντολογίας) οι οποίες θα συζητηθούν διεξοδικά στο επόμενο Δ.Σ (15 Νοεμβρίου 2016).

3ον) Η Στελέχωση των οργανωτικών δομών από μέλη που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση της 24ης Σεπτεμβρίου 2016 και η οποία διαδικασία ολοκληρώνεται τελικώς την 15η Νοεμβρίου, λόγω της εντυπωσιακής ανταπόκρισης που υπήρξε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οποιοδήποτε μέλος εκδηλώσει και εκ των υστέρων ενδιαφέρον ενασχόλησης – συμμετοχής στις δομές, θα αποκλείεται.

Η Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών, κάνει πράξη την εφαρμογή ανοιχτών αξιοκρατικών διαδικασιών, με πλήρη διαφάνεια, χωρίς αποκλεισμούς και ιδεοληψίες, δίνοντας την δυνατότητα στα μέλη της να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών.

Print Friendly