Η Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών, ενημερώνει τα μέλη της, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή που θα καταθέσει ο νομικός φορέας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» κατά των Τραπεζών, ότι ο Δικηγόρος Κορίνθου ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ΔΕΝ είναι συνεργαζόμενος με τον Φορέα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και λειτουργεί αυτόνομα, στα πλαίσια της δυνατότητας που υπάρχει εξ αρχής, σε οποιονδήποτε δικηγόρο επιθυμεί να το πράξει.


Η Αγωγή που θα καταθέσει η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στο τέλος Μαΐου, προέρχεται από το νομικό της τμήμα, του οποίου προΐσταται ο Δικηγόρος Αθηνών, κύριος Εμμανουήλ Παπαδάκης.


Όσοι σας υποδεικνύουν να συμμετέχετε στην αγωγή του κυρίου Κονδύλη, οφείλουν να σας ενημερώνουν ως προς αυτό.
Διαφορετικά σας παραπλανούν, με το δέλεαρ της συμμετοχής σε Αγωγή, που όμως ΔΕΝ είναι αυτή που καταθέτει επίσημα ο νομικός φορέας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και ενισχύει – ως έχει υποχρέωση – ο πολιτικός φορέας της Δ.ΕΝ.


Σημειώνουμε ότι στην Αγωγή που θα καταθέσει η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ«, οι μακροχρόνια άνεργοι, καθώς και οι άποροι, θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ, αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος, κάθε επιμέρους περίπτωσης.

 

Για να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή στην ομαδική αγωγή που θα καταθέσει ο Νομικός Φορέας  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»,  κατά των τραπεζών, πατήστε το παρακάτω κουμπί:

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email