Προς,

Τα μέλη και φίλους της «Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων πολιτών» («Δ.ΕΝ»)

Κατ΄ αρχήν ευχόμαστε σε όλους σας, έστω με μικρή καθυστέρηση, Καλό Μήνα.

Θέλοντας να ενεργοποιήσουμε εκ νέου τον πολιτικό φορέα, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει δυναμικά, για τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, αποφασίσαμε να γίνει συνάντηση μελών και φίλων της Δ.ΕΝ, με εκπροσώπους της ΑΜΚΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Βασικός ομιλητής θα είναι ο Κος Γιώργος Σαρρής, επί θεμάτων που άπτονται της τραπεζικής ασυδοσίας και της μετακύλισης στους Έλληνες πολίτες, των χρεών των Πιστωτικών Ιδρυμάτων, καθώς και των παράνομων και αντισυνταγματικών φόρων και των τρόπων αντιμετώπισης αυτών.

Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε όλοι μαζί, έτσι ώστε να επιτευχθεί η οικονομική, κοινωνική και πολιτειακή αναγέννηση των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με το καταστατικό και την Ιδρυτική Διακήρυξή μας.

Θεωρούμε ότι ευχής έργον θα ήταν, όλα τα κόμματα και οι πρωτοβουλίες, που δημιουργήθηκαν τούτα τα χρόνια, να συμμετέχουν στον σημαντικότατο αυτόν αγώνα, ο οποίος στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία, έχει συγκεκριμένους στόχους και ΔΕΝ περιορίζεται απλώς σε ευχολόγια, ούτε αποσκοπεί σε θέσεις εξουσίας, με το ουτοπικό όσο και παραπλανητικό πρόσχημα-πρόταγμα, ότι θα έρθει η ανατροπή εκ των έσω.

Αν ΔΕΝ απεγκλωβίσουμε την πατρίδα μας από την στημένη μέγγενη, που την έχουν θέσει οι διεθνείς τοκογλύφοι, Ελλάδα σε λίγο ΔΕΝ θα υπάρχει, για να μπορεί να οραματίζεται ο καθένας μας, πόσο ψηλά θα ήθελε να την ανεβάσει! Μόνον ελάχιστοι  Έλληνες θα απομείνουν, που θα διαβιούν με ελεημοσύνες.

Για να δοθεί εύλογος χρόνος να προσέλθουν και οι διαμένοντες εκτός Αττικής, εφόσον το επιθυμούν, ημερομηνία συνάντησης ορίζεται η  8/12/2018 και ώρα 16 : 30’ περίπου.

Ωστόσο, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον αριθμό των συμμετεχόντων η υλοποίηση τής εν λόγω συνάντησης. Είναι ευνόητο, ότι χωρίς ευρεία συμμετοχή ενδιαφερομένων, ούτε η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, ούτε ο μέχρι σήμερα αγώνας μας θα τελεσφορήσει. Για τον λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μαζί με φίλους τους, παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους, στέλνοντας σχετική (γραπτή) απάντηση, το αργότερο, μέχρι και 18 Νοεμβρίου.

Μετά την παρέλευση της προαναφερόμενης ημερομηνίας (18/11) και αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων, τότε μόνο θα επανέλθουμε με τα στοιχεία της τοποθεσίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Εν αναμονή των συμμετοχών σας,

Νάγια Δρακονταειδή

 

 

Print Friendly, PDF & Email