Προς τα αγαπητά μέλη και φίλους της

«Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών».

      Σας ενημερώνουμε, ότι η προγραμματισμένη απογευματινή συνάντηση στις 08.12.2018, μεταξύ των μελών και φίλων της «Δ.Εν»,  στέφθηκε με επιτυχία. Η προσέλευση υπήρξε πολύ ικανοποιητική και η εκδήλωση εξελίχθηκε σε πολιτισμένο επίπεδο, από όλους τους παρευρισκομένους! 

      Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από όσα  ακούστηκαν στην εν λόγω εκδήλωση.     

      Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση πήραμε πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια και πολλά από τα μέλη μας ζήτησαν αυτές οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται τακτικότερα.

      Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν και μεταφέροντας το παραπάνω αίτημα – επιθυμία προς όλους όσους ΔΕΝ κατάφεραν να παραβρεθούν στην συνάντηση αυτή, δίνεται ένα έναυσμα ώστε η προσπάθεια αυτή να επεκταθεί και να την ακολουθήσουν όσα μέλη και φίλοι της «Δ.Εν» έχουν την δυνατότητα, να οργανώσουν παρόμοιες συγκεντρώσεις.

Είτε σε δημόσιους χώρους, είτε σε οικίες.

      Μία τέτοια ευρύτερη ενεργοποίηση, θα δώσει νέα ώθηση, νέα πνοή και νέο πρόθυμο ανθρώπινο δυναμικό, που θα ήθελε να συμπορευτεί μαζί μας πάνω στους σκοπούς και στους στόχους της «Δ.Εν», που ΔΕΝ είναι άλλοι από αυτούς που αναγράφονται αναλυτικά στην Ιδρυτική μας διακήρυξη.                                                                 

       Έχουμε υποχρέωση να απαγκιστρώσουμε την Ελλάδα μας από τα δόντια του παγκόσμιου τοκογλυφικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, ώστε να μπορέσει να ανορθωθεί εκεί ακριβώς που της αξίζει.  

      Κλείνοντας,  λάβετε υπ’ όψιν σας πως εντός των επόμενων ημερών, θα αναρτηθεί το βίντεο από την εκδήλωση. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Νάγια Δρακονταειδή 

Print Friendly, PDF & Email