Αγαπητά μέλη και φίλοι

       της «Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών».

       Με ικανοποίηση διαπιστώθηκε ότι πολλά μέλη και φίλοι της Δ.ΕΝ., δήλωσαν ότι θα παρευρεθούν στην προαναγγελθείσα εκδήλωση.  Ωστόσο, δεν θα έχουν την ευχέρεια να παραστούν μέλη, τα οποία κατοικούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, αν και εξέφρασαν σχετική επιθυμία. Ευχόμαστε στο εγγύς μέλλον, να αναπτυχθούμε ως πολιτικός φορέας, ώστε  να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις και σε άλλες περιφέρειες της Ελλάδος, την διοργάνωση των οποίων θα αναλαμβάνουν τα οργανωμένα, κατά τόπους, μέλη μας.      

       Παρόλο που παρήλθε η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής, όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, θα είναι ευπρόσδεκτος.     

       Σας ενημερώνουμε ότι η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 08.12.2018,  στο café – snack bar «ΠΑΤΙΝΑΖ», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών  ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΗΣ, στο ΑΛΣΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ, στο ΑΙΓΑΛΕΩ.

Τηλ : 210 5319923 και 6958462146

       Ώρα έναρξης της εκδήλωσης έχει οριστεί η 16 : 30.

       Η αίθουσα πρέπει να παραδοθεί το αργότερο τις 20 : 30, επειδή θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Google map

      Επί των θεμάτων που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ενημέρωσή σας και αφορούν στην τραπεζική απάτη και στους παράνομους και αντισυνταγματικούς φόρους, αλλά και στους τρόπους προστασίας, θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι της ΑΜΚΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και ειδικότερα, ο Κος Γιώργος Σαρρής και ο Κος Ιωάννης Βελόνης.

     Ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ της νέας αυτής προσπάθειας, η οποία εξαρτάται αποκλειστικά από την δυναμική συμμετοχή – ενεργοποίηση, όχι μόνον όσων θα καταφέρουν να παραστούν στην εκδήλωση αυτή, αλλά όλων των συνειδητοποιημένων Ελλήνων.

     Όλων ημών που έχουμε το σθένος να ορθώσουμε το ανάστημά μας, αγωνιζόμενοι και αντιστεκόμενοι, ενάντια στην κατάλυση του Εθνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας, για το μέλλον της Πατρίδας μας, των Παιδιών μας, της Οικογένειάς μας.  Ας λάβουμε υπ’ όψη μας, πως κανένας ΔΕΝ πρόκειται να αναλάβει το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί.   Τέτοιου ιστορικού μεγέθους πραξικοπήματα οικονομικής εξαθλίωσης και υποδούλωσης, λύνονται μόνον με μαθηματική γλώσσα, αντί της ρητορικής!    

     Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

     ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ) ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ

 

Print Friendly, PDF & Email