Αγαπητά μέλη και φίλοι της «Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών».

Με την παρούσα, σας ενημερώνουμε, ότι την ερχόμενη εβδομάδα συζητείται η πρώτη ομαδική αγωγή  κατά των τραπεζών.  Καλούμε λοιπόν όσα μέλη και φίλους επιθυμούν, να παραστούν την ημέρα της συζήτησης. Μία δυναμική παρουσία αποτελεί πάντα έναν ισχυρό μοχλό πίεσης, για απονομή δικαιοσύνης.           

Οι ομαδικές αγωγές αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των Ελλήνων  πολιτών,  έτσι ώστε  να γίνει ευρύτερα γνωστή η τραπεζική ασυδοσία, που πλήττει το σύνολο του Ελληνικού Λαού και να εισακουσθεί από την δικαιοσύνη. Ωστόσο, ο αγώνας ΔΕΝ σταματά εκεί. Κάθε Έλληνας πολίτης, έχει αναφαίρετο δικαίωμα να διεκδικήσει αποζημίωση από τις τράπεζες για την ζημία που έχει υποστεί, ανά κλάδο και επαγγελματική κατηγορία.   

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11 Απριλίου 2019, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ <6>  και στην αίθουσα <12>, των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων. Στο πινάκιο η εν λόγω αγωγή είναι πρώτη κατά σειρά, συνεπώς όποιος επιθυμεί, πρέπει να βρίσκεται εκεί νωρίς το πρωί, γιατί η ώρα έναρξη της συζήτησης είναι η 9η πρωινή.     

Καλή αντάμωση και με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Νάγια Δρακονταειδή

Print Friendly, PDF & Email