Δελτίο τύπου ενημέρωσης και πρόσκλησης Πολιτών, της 29/8/2015.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Δ.ΕΝ.) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Πρόσκληση ανάληψης ατομικής ευθύνης ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

Όποιος βλέπει την Πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι σαν να την καταστρέφει ο ίδιος  Νικόλαος Πλαστήρας

Αγαπητοί Συμπολίτες μας,

Το «δίλημμα» για το τι πρέπει να κάνουμε στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου, είναι παντού έκδηλο και ουσιαστικά απασχολεί βαθιά μέσα του τον κάθε Έλληνα Πολίτη. Το «δίλημμα» λοιπόν αυτό απασχολεί όλους, ενώ στην ουσία εάν υπήρχε η ευρεία γνώση, ΔΕΝ θα ήταν «δίλημμα», καθώς στην αληθινή Δημοκρατία, διλήμματα ΔΕΝ υπάρχουν.

Το πραγματικό πρόβλημα, στο οποίο όλοι οφείλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας, είναι ότι σήμερα στη Χώρα μας δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει Δημοκρατία και για αυτό εμφανίζονται αυτά τα πλασματικά «διλήμματα» …

ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ !!!

Αφού ενημερωθείτε, υπογράψτε ηλεκτρονικά στο τέλος της ανάρτησης και σφραγίστε την Ελευθερία της Πατρίδας και των Ελλήνων.

Η Δημοκρατική Ενότητα «Δ.ΕΝ.», συνιδρύεται με ανοιχτές διαδικασίες αληθινής Δημοκρατικής συμμετοχικής συνδιαμόρφωσης από Πολίτες, ΡΗΤΑ και μακριά από επαγγελματίες πολιτικούς και κάθε είδους συμφεροντολόγους, όχι για να είναι ένας πολιτικός φορέας σαν τους γνωστούς, αλλά με το νομικό πρόσωπο ενός πολιτικού φορέα, μέσω του οποίου μόνον έτσι είναι δυνατόν να επιβληθούν αλλαγές υπέρ του Πολίτη και να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι για την Εθνική προδοσία.

Η «Δ.ΕΝ.», συνιδρύεται ως μια ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ως η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ, ως το ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ως ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ως το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Βάσει λοιπόν των Ιδρυτικών και Απαράβατων θεμελιωδών πυλώνων της, οφείλει να ενημερώσει τους Πολίτες, παρέχοντας τους την απαραίτητη γνώση, πριν τους προσκαλέσει σε μια Πατριωτική και Εθνική Συστράτευση για την Απελευθέρωση της Χώρας.

 Κατανοώντας το τι ακριβώς συμβαίνει, μόνο πολιτικά και συλλογικά μπορούν να εφαρμοστούν οι λύσεις που είναι ικανές και αναγκαίες για την οριστική αποδέσμευση μας από κάθε δυνάστη και κάθε ζυγό.

Ο Ελληνικός Λαός σύρεται ξανά σε αδιέξοδες εκλογικές διαδικασίες:

Μετά το τρίτο μνημόνιο, το διαβρωμένο πολιτικό προσωπικό σέρνει ξανά σαν «τρόπαιό» του τον Ελληνικό Λαό στις κάλπες, ουσιαστικά ΟΧΙ για να επιλέξει κάποιο άλλο πολιτικό προσωπικό (διότι όλο το σημερινό διαβρωμένο σύστημα, και μέσω των ΜΜΕ, έχει φροντίσει να ΜΗΝ υπάρχει τέτοιο), αλλά για να νομιμοποιήσει για μια ακόμη φορά ο Λαός δια της ψήφου του, την προηγούμενη προδοσία και να νομιμοποιήσει/εγκαταστήσει πολιτικούς πρόθυμους που θα συνεχίσουν και θα εντείνουν την Εθνική προδοσία … !!!

Ζητούν θρασύτητα την ψήφο του Λαού, κόμματα που ΔΕΝ έχουν κάνει όλα όσα όφειλαν παρ όλο που τα γνώριζαν. Κανένα ΔΕΝ κατήγγειλε την Εθνική προδοσία ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, γεγονός που ουσιαστικά, αλλά και νομικά (βάσει του άρθρου 232 ΠΚ) σημαίνει, ότι ΟΛΑ τα κόμματα αυτά ΔΟΛΙΩΣ συγκαλύπτουν την Εθνική προδοσία και συνεργούν σε αυτή … !!! Συνεπώς, η ψήφος σε οποιοδήποτε τέτοιο κόμμα, σφραγίζει την Εθνική προδοσία με συνυπαιτιότητα του Πολίτη … Σημειωτέον τα εγκλήματα αυτά, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, με στόχο την Ανθρώπινη ύπαρξη … !!! Συνεπώς, οι Πολίτες δικαιούνται να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τότε αίρονται αυτομάτως, όλες οι ασυλίες όσων ισχυρίζονται ότι τώρα έχουν …

Ο Πολίτης που θέλει να εκφράσει την απόρριψη του για το υπάρχον πολιτικό προσωπικό με Λευκή ψήφο, ΔΕΝ δύναται ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την βούληση του, δεδομένου ότι η Λεύκη ψήφος παρανόμως προσμετράται με την Άκυρη, δηλαδή ΔΕΝ προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα, παρόλο που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις κατά της Ελλάδος για το θέμα αυτό από το Ανώτατο Δικαστήριο του Στρασβούργου.

Άλλοι συμπολίτες μας, που αποφασίζουν να απέχουν από τις εκλογές αγανακτισμένοι με την κατάσταση αυτή, θεωρώντας ότι έτσι ΔΕΝ νομιμοποιούν το κατοχικό καθεστώς, ψευδώς και δολίως κατονομάζονται από το πολιτικό προσωπικό ως αδιάφοροι για τα κοινά. Έτσι, είναι αναγκασμένοι να υποστούν τις συνέπειες των αποφάσεων που παίρνονται ως αποτέλεσμα της κάλπης, που είναι προϊόν των πολιτικά εξαπατημένων και αυτών που συγκαλύπτουν την Εθνική προδοσία.

Η πρόταση του «Δ.ΕΝ.» για τις εκλογές ;

Η ΝΟΜΙΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ !

Πρόταση με την πολιτική και τεκμηριωμένη στήριξη του «Δ.ΕΝ.» για όλους τους Πολίτες που επιθυμούν πραγματικά ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 93 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Στις επερχόμενες εκλογές συντασσόμαστε ως Ενεργοί, Κυρίαρχοι Πολίτες, στην κίνηση «Δ.ΕΝ.», συνυπογράφοντας το ηλεκτρονικό κείμενο και δηλώνοντας κατόπιν συμμετοχή στο τεκμηριωμένο Δικόγραφο, για την παραβίαση των άρθρων του Συντάγματος. Σε κάθε περίπτωση η προσφυγή θα κατατεθεί και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των Πολιτών σε αυτήν, θα προσδώσει μεγαλύτερη ισχύ στο όλο εγχείρημα.

Καλούμε λοιπόν, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έχουν το δικαίωμα του «Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι» να συνταχτούν στην κοινή προσπάθεια του να μην αφήσουμε να επικρατήσουν εκείνοι που επιβουλεύονται την Ελλάδα και τους Έλληνες, με μοναδικό σκοπό την επιδίωξη και την αποκατάσταση στην Πατρίδα μας, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Αξίας και των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με οδηγό την κοινή αγάπη που έχουμε όλοι για την Πατρίδα και το Έθνος μας!!!

Θέλει Αρετήν και Τόλμην, η Ελευθερία (Α. Κάλβος)

Η Ελλάδα καλείται για μια ακόμη φορά, να πράξει το Ιστορικό της Καθήκον.

Είναι πλέον Εθνική επιταγή, οι Πολίτες να πάψουν να αδιαφορούν…

… διεκδικώντας τα Δίκαια της Πατρίδας τους.

Εκ μέρους της «Δ.ΕΝ.», συνυπογράφουν την πρόσκληση:

(Μέλη του Ιδρυτικού Πυρήνα με αλφαβητική σειρά)

Αθανασίου Χρήστος

Ανδρεάδης Κωνσταντίνος

Αποσπόρης I. Αναστάσιος

Δρακονταειδή Παναγιώτα Νάγια

Καμπιώτης Σπυρίδων

Μάζης Θεοφάνης

Μασσέλος Ν. Ιωάννης

Παπαδόπουλος Ιωάννης

Παρασκευαίδης Βασίλειος

Σαβουλίδης  Χαράλαμπος

Σαρρής Γεώργιος

Προσυπογράψτε

Print Friendly, PDF & Email